top of page
Search

Limitovaná zľava na silvestrovské vstupenky!


Ako sa hodiny blížia ku koncu roka, vzrušenie zo Silvestra je cítiť vo vzduchu. Ste pripravení privítať Nový rok štýlovo? Niet lepšieho miesta než LOCLUB, kde práve teraz ponúkame exkluzívnu, časovo obmedzenú zľavu na naše VIP vstupenky na najočakávanejšiu udalosť roka!


Prečo si vybrať našu Silvestrovskú párty?

Naša silvestrovská párty na LOCLUB nie je len udalosť, je to zážitok. Predstavte si, že vstúpite do sveta plného glamúru a vzrušenia, obklopení sviatočnou atmosférou, ktorá urobí vašu oslavu nezabudnuteľnou. Od momentu príchodu budete obskakovaní ako kráľovské osobnosti.

Čo ponúkame?

Len na obmedzený čas ponúkame VIP vstupenky len za 65 € na osobu, čo je výrazný pokles oproti bežnej cene 89 €. Tieto vstupenky nie sú len vašim vstupom na párty, sú vašou bránou do noci plnej zábavy a luxusu. S VIP prístupom získate exkluzívne výhody, ktoré zvýšia váš zážitok:

  • Prioritný vstup: Obíďte rady a vstúpte do miesta ako hviezda.

  • Prémiové sedenie: Získajte najlepšie miesta LOCLUBE.

  • Gurmánska kuchyňa: Vychutnajte si špeciálne pripravené 3-chodové menu s rôznymi kulinárskymi lahôdkami, ktoré uspokoja všetky chute. Viac podrobností nájdete v sekcii Dance club, pod konkrétnou udalosťou.

Noc, na ktorú nezabudnete.

Naša silvestrovská párty je známa svojou živou atmosférou, vynikajúcou hudbou a davom, ktorý vie, ako sa štýlovo baviť. Tančite až do rána a nechajte sa očariť ohromujúcim ohňostrojom v centre Bratislavy, keď hodiny odbijú polnoc.


Obmedzená dostupnosť - Neváhajte!

Pamätajte, táto špeciálna ponuka je k dispozícii len na obmedzený čas a v obmedzenom množstve. Keď sa tieto vstupenky vypredajú, cena sa vráti na 89 €. Tak nezmeškajte svoju šancu zabezpečiť si miesto na najexkluzívnejšej silvestrovskej párty v centre mesta.

138 views
bottom of page