top of page
Search

Oslávte Nový Rok v srdci Bratislavy: Silvestrovský večer v LOCLUBE!

Updated: Dec 17, 2023


Keď sa Bratislava rozžiari tisíckami svetiel a ohňostrojov, prečo nezažiť túto magickú noc v jednom z najprestížnejších miest? Vstúpte do sveta LOCLUBu a nechajte sa unášať vlnami skvelej zábavy, tanečných rytmov a gurmánskych pôžitkov. Prichystali sme pre vás gourmet zážitok, ktorý zahreje vaše srdce ešte predtým, ako zaznie polnočné bitie hodín:

 

Iskriace sa Prosecco na uvítanie? Áno, prosím! Začnite večer správne a nechajte sa očariť týmto osviežujúcim nápojom.

 

Ako predjedlo? Bruschetta s lahodným pomodorom. Jednoduché, ale skvelé, chutné.

 

Hlavný chod? Zvoľte si! Pre milovníkov mäsa máme bravčovú panenku s pyré zo zeleného hrášku. Pre vegetariánov máme lahodný ryžový piláf s hubami a grilované zeleninové špízy.

 

A polnočná tradícia nesmie chýbať! Tradičná slovenská kapustnica so všetkým, čo k tomu patrí. Tri druhy mäska, kyslá kapusta, hríby, kyslá smotana, chlebík.

 

Ale LOCLUB nie je nielen o jedle. Keď sa povie zábava, myslíme tým skutočnú zábavu! DJ Mellcossa bude mixovať v tanečnom klube, ktorý je súčasťou našej reštaurácie, najlepšie hity až do skorých ranných hodín. A navyše, vďaka našej strategickej polohe, úplne centrum mesta, budete mať najlepší výhľad na ohňostroj v Bratislave. To všetko môžete zažiť za cenu 85 eur na osobu. Nezabudnuteľné chvíle, výnimočné jedlo a skvelá zábava – to všetko na dosah ruky.

 

Ak nemáte záujem o 3-chodové menu, kúpte si vstupenku s označením SILVER. Pripojte sa k nám a urobte z tohto Silvestra niečo výnimočné. Nechajte starý rok za sebou a vítajte ten nový v štýle, ktorý si zaslúžite.


Zarezervujte si miesto v LOCLUBE a zažite Silvestra, na ktorý nikdy nezabudnete!

568 views
bottom of page