top of page
Search

LOCLUB - Food & Music: Ideálne miesto pre váš vianočný večierok!

Updated: Nov 10, 2023

V srdci Bratislavy, kde sa stretávajú historické uličky s moderným pulzom mesta, nájdete unikátnu reštauráciu a tanečný klub - LOCLUB. A práve tu máme pre vás dokonalú ponuku na nezabudnuteľný vianočný večierok!


Gurmánsky zážitok v srdci mesta


V našej reštaurácii, ktorá ponúka 50 komfortných miest na sedenie, sa môžete tešiť na skvelú atmosféru, výnimočné jedlá podľa Vašich požiadaviek a prvotriedne služby. Náš tím šéfkuchárov pripravuje jedinečné pokrmy, ktoré potešia každého gurmána. Prineste svoj tím, kolegov alebo obchodných partnerov a nechajte sa rozmaznávať naším cateringom.


Tanečný klub - kde sa hudba stretáva s radostným oslavovaním


Po gurmánskom zážitku sa môžete presunúť do nášho tanečného klubu s kapacitou až 200 ľudí. Tu pre Vás vieme pripraviť pestrý hudobný program, vystúpenia talentovaných umelcov a energetickú atmosféru, v ktorej vám bude tancovať srdce až do skorých ranných hodín.


Kompletný balíček pre vaše vianočné oslavy


Vianoce sú časom pohody, radosti a spoločných chvíľ. Prečo by ste nemohli spojiť všetky tieto prvky a usporiadať nezabudnuteľný vianočný večierok práve u nás v LOCLUB-e? Ponúkame kompletný balíček služieb od cateringu, cez hudbu až po vystúpenia umelcov. A t


o všetko v jedinečnej lokalite v centre Bratislavy!


Rezervujte si termín ešte dnes!


Vianočná sezóna je tu a termíny sa rýchlo plnia. Nezmeškajte príležitosť zažiť vianočný večierok, na ktorý sa bude spomínať ešte dlho po Novom roku. Kontaktujte nás a rezervujte si svoje miesto v srdci Bratislavy - v reštaurácii a tanečnom klube LOCLUB.



1,113 views
bottom of page