top of page
Search

Tradičné slovenské chute v srdci LOCLUBu

Na Slovensku sa hovorí, že cesta k srdcu vedie cez žalúdok. V LOCLUBe sme sa rozhodli osláviť túto múdrosť tým, že sme do našej ponuky zaradili skutočné poklady slovenskej kuchyne. Poďme sa ponoriť do sveta jedál, ktoré nás sprevádzali počas našich životov a sú súčasťou našej kultúrnej identity.


Bryndzové halušky: Slovenská kulinárska korunka


Kto by odolal mäkkým haluškám zemiakového cesta posypaným bohatou bryndzou a posypaným chrumkavou slaninkou? Bryndzové halušky sú nielen neoddeliteľnou súčasťou slovenskej kuchyne, ale aj symbolom našej krajiny. V LOCLUBe ich podávame tak, ako to robili naše babičky, s láskou a tradičným receptom.


Strapačky: Oslava jednoduchosti a chuti


Zdá sa, že kombinácia kyslej kapusty a halušiek je skromná, ale výsledná chuť je výbuchom v ústach. Strapačky sú dokonalým príkladom toho, ako jednoduché ingrediencie môžu vytvoriť nezabudnuteľný zážitok.


Strapačky

Furmánske halušky: Ochutnajte históriu


Inšpirované furmánmi, ktorí prechádzali našou krajinou, tieto halušky sú bohatou kombináciou mäsa, zemiakov a špeciálnych omáčok. Podávame ich tak, ako by ste ich našli v tradičnej slovenskej krčme, plné chuti a histórie.


Furmanské halušky


Bryndzové pirohy: Oslava bryndze v inom tvare


Ak milujete bryndzu, bryndzové pirohy sú pre vás ďalšou neodolateľnou delikatesou. Delikátne cesto plnené bohatou bryndzou a podávané s kyslou smotanou je skutočným zážitkom pre vaše chuťové poháriky.


V LOCLUBe sa snažíme uchovať tradíciu a kultúru slovenskej kuchyne. Každé jedlo, ktoré podávame, je pripravené s láskou a vášňou. Pridajte sa k nám a objavte skutočnú chuť Slovenska.


Bryndzové pirohy



75 views
bottom of page