top of page
Search

Tradičné kačacie hody v LOCLUBe: Pochúťka, ktorá spája tradíciu a pohostinnosť.

Updated: Nov 13, 2023

kacacie hody v LOCLUB - Food & Music

Loclub, známy svojou útulnou atmosférou a vynikajúcou kuchyňou, teraz prináša gurmánom jedinečnú pochúťku - tradičné kačacie hody. Tento kulinársky zážitok, ktorý očarí vaše chuťové bunky, je teraz k dispozícii pre všetkých milovníkov skvelej gastronómie.


Kačacie hody v Loclube sú oslavou tradičnej slovenskej kuchyne, kde sa každý kúsok jedla pripravuje s láskou a starostlivosťou. Hlavným chodom je dokonale upečená polovica kačky vážiaca 1,20 kg, pripravená podľa tradičnej receptúry, ktorá zaručuje šťavnatosť a nezameniteľnú chuť.


K kačke podávame štyri kusy domácej mastenej zemiakovej lokše, ktoré sú dokonalým doplnkom k chrumkavej kačke. K tomu pridávame štyri kusy žemľovej knedle, ktoré sú v Loclube vždy nadýchané a voňavé.


LOCLUB - Food & Music
LOCLUB - Food & Music, Ventúrska 5, Bratislava

Aby bol zážitok úplný, každý set obsahuje aj 500 g lahodnej červenej kapusty, ktorá dodáva pokrmu sviežu a pikantnú chuť. Táto kombinácia nie len spĺňa očakávania gurmánov, ale aj odkazuje na bohatú tradíciu slovenskej kuchyne. Menu pre 2 osoby stojí 33,00 eur.


Loclub vás srdečne pozýva na nezabudnuteľný kulinársky zážitok, kde sa stretnete nielen s vynikajúcimi jedlami, ale aj s pohostinným prostredím, ktoré je pre nás charakteristické. Kačacie hody sú dostupné pre dvoch, čo z nich robí ideálnu voľbu pre romantickú večeru alebo stretnutie so starými priateľmi.


Nezmeškajte príležitosť ochutnať toto kulinárske dielo. Navštívte Loclub a nechajte sa uniesť chuťami, ktoré oživia vaše zmysly a vytvoria nezabudnuteľné spomienky. Naše dvere sú pre vás otvorené – príďte a objavte, čo všetko môže ponúknuť slovenská kuchyňa v jej najlepšej podobe!


54 views
bottom of page